Malta info

Hittade detta på en sida, apropå att jag och obb är lite skraja inför mat + annat på malta ...

Mat

Aljotta, fisksoppa med lök och grönsaker.

Ravjul, lokal pasta som liknar italiensk ravioli men innehåller fårost.

Timpana, ser ut som lasagne men består av smördegsplattor med fyllning av grönsaker, köttfärs, ägg och ost.

Bragoli, ett slags oxrullader med fyllning av bacon, ägg, brödsmulor och vitlök.

Fenek, nationalrätten av kanin som ofta serveras som gryta med rödvin och grönsaker.

Lampuki paj, en fiskpaj.

Pastizzi, små piroger.

Gbejniet, mild fårost som tillverkas på Gozo.


Hmm, ganska okej, inte FENEK bara  :S:S:S

TJAAOO / kAVv


Kommentarer
Postat av: OBBE

Pastizzi , det var det som lät bäst !!! :)

2007-01-04 @ 22:37:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback